Privátní finance online

Novým generálním ředitelem Swiss Life Select ČR s.r.o. se stává Karel Šulc

Návrat na Newsletter Březen 2018

Novým generálním ředitelem Swiss Life Select ČR s.r.o. se stává Karel Šulc, který během svého desetiletého působení ve Swiss Life Select získal detailní znalosti ve všech oblastech finančního poradenství.

 

Z různých rolí které zastával, pomohl Swiss Life Select do pozice lídra na trhu nezávislého finančního poradenství. Úspěšně vedl největší poradenský tým v Praze a svojí invencí se zasloužil o vznik a prosperitu divize Medical.


„Naše vize je jasná – u nás začíná klientova budoucnost. Budeme se i nadále zaměřovat na bonitní klientelu, které nabízíme službu dlouhodobé správy majetku. Tuto službu realizujeme prostřednictvím konzultantů, profesionálů, kteří jsou na nejvyšší úrovni nejen obchodně a odborně, ale také lidsky a eticky. Služba je postavena na výběru toho nejlepšího, co trh nabízí a tento výběr je klientům pravidelně aktualizován v rámci jejich komplexního řešení“, uvádí Karel Šulc.


Ing. Karel Šulc, 53 let, vystudoval technickou kybernetiku na ČVUT v Praze, má jednu dceru. Ve svém volném čase se rád věnuje sportu a hudbě.