Privátní finance online

Fakultní nemocnice Brno pořídila prostřednictvím společnosti Swiss Life další potřebné přístroje

Návrat na Newsletter Únor 2018

Společnost Swiss Life Česká republika dlouhodobě podporuje Dětskou nemocnici v Brně. Nyní umožnila pořízení nových moderních operačních přístrojů laparoskopické a cytoskopické optiky částkou 210 000 Kč. Za dobu vzájemné spolupráce již společnost Swiss Life podpořila Dětskou nemocnici v Brně více jak milionem korun.

 

Společnost Swiss Life se v rámci svých CSR aktivit snaží pomáhat také při modernizaci vybavení v nemocnicích, díky kterému je dětem poskytována péče nejvyšší kvality. Mezi takové projekty patří i finanční pomoc při zakoupení laparoskopických a cystoskopických optik pro Dětskou nemocnici v Brně. Tyto přístroje umožňují minimální invazivní zákroky a pro děti jsou tak méně namáhavé. Malí pacienti se tak mohou těšit na krátkou hospitalizaci a rychlý návrat domů.

 

"Swiss Life Česká republika podporuje již více jak deset let důležité projekty, které přinášejí zkvalitnění péče. K takové pomoci řadíme i pořízení operačního vybavení pro Dětskou nemocnici v Brně. Věříme, že dětem přinesou chirurgické přístroje zkvalitnění poskytované péče a ulehčí léčbu. Jsme velice rádi, že můžeme lékařům pomoci v jejich náročné práci. Každý dětský život, který se díky novému vybavení podaří zachránit, bude úspěchem k nezaplacení."uvádí Karel Šulc, ředitel divize Swiss Life Medical.