Privátní finance online

Specializované služby pro lékaře

Návrat na Newsletter Leden 2017

Mezi klíčová témata služby Medical patří bezesporu odpovědnost lékaře. A to jak profesní odpovědnost, tak odpovědnost z provozu vlastní praxe nebo, v případě lékařů zaměstnanců, odpovědnost lékaře vůči zaměstnavateli. Dalším klíčovým tématem je například zajištění právní ochrany. Jde zde zejména o pomoc při obvinění lékaře z postupu non lege artis, případně pomoc v rámci jednání s dodavateli nebo zdravotní pojišťovnou.
 

Základem služby je ovšem komplexní správa a servis, které se týkají financí lékařů. A to včetně zajištění kompenzace v případě neschopnosti výkonu profese, přerušení provozu nebo tvorby rezerv na konkrétní finanční cíle. Velmi oceňovaná je také pomoc při nákupu či prodeji lékařské praxe, včetně možného převodu podnikání z OSVČ na jinou právní formu.

 

S cílem představit službu lékařů spustila Swiss Life nové internetové stránky na adrese:

 

www.financeprolekare.cz


O Swiss Life Medical

Swiss Life Medical tvoří exkluzivní tým specialistů společnosti Swiss Life Select a sítě partnerů specializujících se na služby lékařům. Pomáháme lékařům dělat důležitá rozhodnutí během celé jejich kariéry. Našimi službami podporujeme lékaře tak, aby se mohli plně věnovat svým pacientům a také svým rodinám.

 

Autor článku: Adam Babczynski, Swiss Life Medical