Privátní finance online

Pracovní příležitosti u Swiss Life

Návrat na Newsletter Leden 2017

Zakládáme si na dlouhodobé práci s talentovanými uchazeči, které pro firmu systematicky vyhledáváme. Plnou třetinu našich pracovníků tvoří lidé, kteří byli nejdříve našimi klienty. Rozhodli se svěřit firmě nejen své peníze a majetek, ale i profesní budoucnost. A patří mezi ty nejúspěšnější. I obchodní ředitel společnosti byl nejdříve naším spokojeným klientem. Do vrcholného managementu se vypracoval z pozice konzultanta. Podobných příkladů máme denně kolem sebe několik desítek. Jaké důvody je k tomu vedly a vedou? Některé jsou naprosto individuální, několik klíčových motivů však mají společných.

 

Předně – není pochyb o síle a důvěryhodnosti firmy. Swiss Life je jedinou švýcarskou finanční institucí v České republice. Působí v 70 zemích světa, svým klientům spravujeme více než 5 bilionů korun. Swiss Life vlastní několik bank, pojišťoven, penzijních a nemovitostních fondů.
 

Svým klientům poskytujeme služby na té nejvyšší úrovni. A sami klienti – nyní pracovníci – měli možnost přesvědčit se o tom na vlastní kůži.

Jsme firmou otevřených příležitostí. Dobře odvedená práce dle firemních standardů vede ke kariérnímu růstu a zajišťuje příjem významně přesahující možnosti bank nebo obchodních firem. To vše při atraktivním spojení kariéry a osobního života. Jinými slovy, zbývá nám čas věnovat se svým koníčkům a blízkým.

Svým pracovníkům nabízíme v neposlední řadě také atraktivní podporu a benefity.

Pokud uvažujete o pracovní změně, dejte nám o sobě vědět. Ať už ve formuláři níže, nebo prostřednictvím svého konzultanta. Připravíme vám atraktivní pracovní nabídku.

 

 

 

Autor článku: Jan Kebza, HR Business Partner Swiss Life Select


Více informací o nabízených pracovních pozicích a kontaktní formulář.