Privátní finance online

Podporujeme hledání úspěšných podnikatelů

Návrat na Newsletter Červenec 2016

Naše společnost se stala novým partnerem soutěže EY Podnikatel roku. Partnerství bylo uzavřeno na příští tři ročníky a zahrnuje širokou škálu společných aktivit, od regionálních setkání s podnikateli až po galavečer na pražském Žofíně. V České republice se soutěž koná již po sedmnácté a nominovat podnikatele do soutěže či se přihlásit je možné již teď.

„Spravujeme majetek mnoha klientů z řad úspěšných podnikatelů, proto je pro nás partnerství s touto soutěží skvělým doplněním našeho zaměření. Bereme ji také jako příležitost ke zviditelnění podnikatelských příběhů, které nás inspirují. Bez takových se dnes podnikání neobejde. Věřím, že i my letos přispějeme k odhalení několika z nich, třeba právě v řadách našich klientů,“ říká Pavel Manhalter, výkonný ředitel Swiss Life Select Česká republika.




V sedmnáctém ročníku soutěže se budou tradičně udělovat ceny v kategoriích EY Podnikatel roku České republiky, EY Podnikatel roku kraje, EY Technologický podnikatel roku, EY Začínající podnikatel roku a EY Společensky prospěšný podnikatel roku. Hlavní spoluorganizátor soutěže deník MF DNES a iDNES.cz opět vyhlásí čtenářskou anketu o nejlepší podnikatelský příběh.

Novinkou sedmnáctého ročníku soutěže je Cena České televize – Podnikatelský přínos kultuře a umění. Šanci na získání tohoto titulu má podnikatel, který vedle své hlavní podnikatelské činnosti dlouhodobě podporuje projekty, jež jsou součástí českého kulturního dění.

Nominovat podnikatele do všech kategorií soutěže může kdokoliv prostřednictvím nominačního formuláře na stránkách www.podnikatelroku.cz. Na stejných webových stránkách je k dispozici rovněž přihláška pro podnikatele. Uzávěrka přihlášek i nominací je 21. října 2016.