Privátní finance online

Přejeme Vám příjemné prožití svátků!

Návrat na Newsletter Prosinec 2014

Vážené dámy, vážení pánové,

před námi jsou poslední dny letošního roku a je čas na malé ohlédnutí. Jsou to již téměř dva roky, co na český trh vstoupila společnost Swiss Life Select. Stejně tak dlouhou dobu Vás již podporujeme v tom, abyste se mohli dívat v tvář své budoucnosti s důvěrou. A že to má smysl, dokazují i stále se rozšiřující řady těch z Vás, kteří využili našich služeb. Věříme, že právě díky trpělivé a pečlivé práci všech našich pracovníků jsme Vám letos pomohli při řadě důležitých životních rozhodnutí a učinili tak Váš život bohatší. Za projevenou důvěru Vám patří naše velké díky.

Letošní rok byl úspěšný a umožnil nám splnit všechny naše plány pro ještě lepší péči o naše zákazníky. Podařilo se spustit náš nový klientský portál, který Vám nyní dává možnost sledovat Váš finanční majetek takřka odkudkoliv. Abychom vám ulehčili život co nejvíce a zprostředkovali co nejjednodušší kontakt s vaším majetkem a investicemi, inovovali jsme i další komunikační kanály a například výrazně zkvalitnili služby naší infolinky 844 111 444.

V neposlední řadě jsme pak na český trh přišli zcela ojedinělou prémiovou službou, která je určena pro ty nejnáročnější z Vás.Věřím, že sázka na výjimečnou kvalitu služeb a záruku skutečně individuálního přístupu byla cennou investicí pro všechny z Vás. Je to právě kvalita našeho servisu a pověst přední švýcarské společnosti, co nás odlišuje od ostatních hráčů na trhu v České republice. Těšíme se, že tomu tak bude i v budoucnu.

Do roku 2015 Vám přeji hodně osobního štěstí a mnoho pracovních úspěchů.

S úctou

Pavel Manhalter
výkonný ředitel společnosti Swiss Life Select