Privátní finance online

Odstartovali jsme službu Premium!

Návrat na Newsletter Říjen 2014

Swiss Life Select vstupuje na trh prémiových finančních služeb a bude konkurovat privátním bankám.
 

Podle naší interní analýzy roste v České republice počet osob, které disponují volnými prostředky přes 5 milionů korun, avšak nemají adekvátní servis běžný u privátních bank. Od října 2014 proto přinášíme na český trh službu Premium, která byla inspirována obdobnými službami, jež Swiss Life nabízí na dalších světových trzích.
 

Na českém trhu doposud existuje mezera v segmentu bonitních klientů. Ti často nedosáhnou na možnost využívat služby privátního bankovnictví a klasické standardizované možnosti investování, které jim jejich banky nabídnou, nesplňují jejich očekávání a dostatečně nezhodnocují jejich majetek. Typický zástupce této skupiny tak dnes své finanční prostředky drží především na spořicích a termínovaných účtech, maximálně investuje do standardizovaných podílových fondů. Tento typ investic klientovi ale svým zhodnocením sotva pokryje inflaci. Každému vyhovuje něco jiného, ale s individuálním přístupem je možné najít a využít širších možností finančního trhu. Stačí důkladná analýza portfolia a preferencí klienta a individuální nabídka investičních možností přímo na míru a klient může hned dosahovat vyšších výnosů než třeba na termínovaných vkladech.

Služba Premium nabídne klientům správu jejich volného kapitálu, management finančních rizik, servis a vhodné produkty v oblasti přípravy na penzi nebo mezigeneračního převodu majetku, ale také třeba speciální poradenství pro ochranu soukromí nebo realizaci nákladných přání, jako je nákup umění, nemovitosti nebo prestižní studia potomků. Klienti budou moct využít i služeb pro zmapování a ocenění majetku. Pro ty, kdo často cestují, nabídne Premium vhodné služby, jako je správa zahraničních účtů nebo dlouhodobé cestovní pojištění.

 

Zde se dozvíte více o službách Premium.

 

Pokud budete využívat naše služby, postará se o vás jeden ze 14 prémiových poradců, který má s podobnými klienty rozsáhlé zkušenosti. Všichni poradci také byli na poskytování prémiových služeb speciálně vyškoleni.

Pokud máte zájem o bližší informace, obraťte se na premium@swisslifeselect.cz.